#18030 – Dash 0 Horizon

12 02 2012

#18030 - Dash 0 Horizon

#18030 - Dash 0 Horizon


Actions

Information

15 responses

8 03 2012
dark

Hello, gue bminat sih dengan ini model.. g mana ya gue mahu bayar? boleh ngak di postage ke Malaysia..

8 03 2012
mini4wdjunkies

boleh, punya paypal?

9 03 2012
dark

punya.. berapa sih harga nya dalam US? bisa gak di kirain campur wang pos ke Malaysia..

9 03 2012
mini4wdjunkies

Dash 0 82USD + Shipping Cost Malaysia 10USD. Total 92 USD
Sekarang stok habis, 2 minggu lagi baru datang stoknya.
Kami akan kirim payment request paypal by email.

11 03 2012
dark

okay.. nanti kalu barang nya suda ada, kamu lantas email saja ya pada ku.. nafi_fame@yahoo.com. nanti ku kirim juga alamat ku.

12 03 2012
mini4wdjunkies

ok

14 03 2012
dark

aku booked ya model yg ini

14 03 2012
mini4wdjunkies

Pasti bro… tenang saja akan ada 3pcs lagi dikirim

14 03 2012
dark

kena pantas dong, barang ini susah sih dapat

27 03 2012
mini4wdjunkies

hi bro sudah ready stock

4 04 2012
dark

zakie..aku ingin part ini dulu ya..duit ku lg minus untuk horizon ini.. boleh gk? aku mahu part https://mini4wdjunkies.files.wordpress.com/2011/12/velg-15137-15041.jpg 3 set.. berapa sih harga nya ?

4 04 2012
mini4wdjunkies

#15041 – Wide Tires & One-Way Wheel Set 11USD * 3set = 33USD
Shipping Cost Malaysia 10USD.
Total 43 USD

4 04 2012
dark

Okay zakie..

1 10 2012
fajar

masih ada ga?

2 10 2012
mini4wdjunkies

masih ada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: